Benny Rodriguez boeken

Benny Rodriguez

Wilt u Benny Rodriguez boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Benny Rodriguez. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Benny Rodriguez

Benny Rodrigues is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van de bekende gevestigde namen in de Nederlandse dance-scene. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de dansvloer vol te krijgen en de zaal aan zijn voeten.Hoewel bekend geworden vanwege zijn Funky (tech-)house, weet hij ook dat er zo nu en dan gewerkt moet worden en weet hij hoe hij dat bijltje moet hanteren, wat resulteert in een bijzonder stevige portie techno die boven alles goed verteerbaar blijft.Inmiddels heeft hij op vele feesten in Nederland gedraaid (FFWD, Mysteryland, Innercity, Sensation: Black), maar ook op het zonovergoten Ibiza is hij een graag geziene gast om met z'n mixing skills het eiland op te zwepen op een techno golf die drijft op de funk.

Video's van Benny Rodriguez

Prijsindicatie van Benny Rodriguez

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Benny Rodriguez. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen