Alle 13 Jaanke boeken

Alle 13 Jaanke

Wilt u Alle 13 Jaanke boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Alle 13 Jaanke. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Alle 13 Jaanke

ALLE 13 JAANKE neemt U mee in hun hilarische Smartlappen-Foute-Feest-Show waarmee zij in alle uithoeken van ons kikkerlandje, en ver daarbuiten, een overweldigende indruk achterlaten ! Een haast onwaarschijnlijke combinatie van twee Brabantse Maffioso's en een knotsgekke stadse blondine, die enorm scoren bij jong en oud ! Zij brengen eigenzinnige versies van historische smartlappen, maar schuwen ook zeker niet de Partyhits uit de hedendaagse popmuziek ! FEEST in combinatie met hoogstaande muzikale kwaliteiten sieren deze toppers ! De artiesten die o.a. de feesthits 'Arrogante Kwal', 'In ons Dafke' en 'Jaank Jodel' naar een groot succes wisten te bezingen ! Hun single 'Witte Eend' wordt zelfs gezien als een van de grootste carnavalskrakers van 2010. Dat zij veel meer in hun mars hebben, bewijzen onze smartvrienden met hun nieuwe single (dubbele a-kant) 'Playa' en 'Doelpunt voor Oranje'! Heerlijke zomerse klanken, in een Jaanksausje gegoten en ook nog eens een steun in de rug voor ons Oranjelegioen tijdens het WK van 2010! Hiermee bewijzen de Jaankers het ultieme Smartlappen-Feest-Trio van de lage landen te zijn ! Ludiek, Hartverscheurend, Theatraal, Enthousiasme en Humor zijn de sleutelwoorden waarmee deze drie ras-artiesten het publiek overhalen om uit volle borst te zingen en te feesten in hun Smartelijk-Meezing-Spektakel ! Maarrrrrr......... U bent Gewaarschuwd ! Alle 13 Jaanke ; Ciska Cigaret : Leadzang, Frontleedie Guan ta na Mera : Slagwerk, Zang, D-Koor Knee de Grote : Toetsen, Zang, D-Koor

ALLE 13 JAANKE boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Alle 13 Jaanke

Prijsindicatie van Alle 13 Jaanke

€ 995 1 x 45 minuten, Inclusief geluid tot 400 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Alle 13 Jaanke. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen